Gedurende een uur kunt u heel veel leren over de manier van bereiden, soorten glazen en cocktailgereedschappen, maar we beginnen het uur natuurlijk eerst met een cocktail!
 

Cocktails bestaan al heel lang: zo zou de Griekse geleerde Hippocrates verantwoordelijk zijn voor de combinatie van wijn, honing en kruiden. U komt een heleboel te weten over de ontwikkeling en geschiedenis van de cocktail. 
 

Natuurlijk wordt dit op een humoristische wijze verteld; zo komt u bijvoorbeeld te weten wat Abba en Napoleon met één cocktail te maken hebben, en ook wordt uitgelegd waarom James Bond nooit dronken wordt van zijn cocktails! Ook zult u een aantal fijne kneepjes leren van flair bartending, zodat u zich net als Tom Cruise in ‘Cocktail’ waant!
 

Onze cocktailexpert zal ook spectaculaire cocktails laten zien die opgebouwd zijn uit laagjes. Dit alles wordt heel duidelijk uitgelegd zodat u ze thuis kunt namaken. En natuurlijk wordt er afgesloten met een cocktail met als basis het Schotse levenswater: want we zijn natuurlijk wel bij Old Coopers Hall

 

Tijdens de proeverij zullen er 6 cocktails bereid worden, de prijs van de proeverij is  €15,00 p.p.